Keuruun Laatupaino KLP Oy

Keuruun Laatupaino KLP Oy on perustettu vuonna 2001, olemme tuottaneet laadukasta painopalvelua lähes 20 vuotta. Toiminta-ajatuksemme on toimittaa asiakkaillemme laadukkaita, toimitusajaltaan varmoja ja ympäristöystävällisiä painotuotteita.

Sujuvaa painopalvelua tarjouksesta toimitukseen

Asiakaskuntamme koostuu suomalaisista suurista ja pienistä yrityksistä sekä järjestöistä aina yksityisiin henkilöihin saakka. Vientiasiakkaamme ovat venäläisiä yrityksiä ja organisaatioita. Painotoiminnassamme johtoajatuksena on tehdä painotuotteet jälkeä jättämättä – ympäristöystävällisesti ja laadukkaasti.

Olemme pitkäaikainen ja luotettava toimija sekä yritysten ja yhteisöjen kirjapainotuotteiden toimittaja. Toiminta-ajatukseemme kuuluvat varma ja luotettava toimitus sekä asiakkaittemme tarpeiden täyttäminen. Nämä kaikki asiat tehdään niin, että koko toimitusketjumme on saumaton ja mahdollisimman helppo aina tarjouksesta tavaran toimitukseen saakka.

Hyvän palvelun takana on pitkäaikainen kokemus ja ammattitaitoinen henkilökunta. Huolehdimme painotuotteestasi koko palvelu- ja tuotantoketjun ajan ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti. Käytämme uusiutuvaa energiaa ja materiaalimme ovat ympäristöystävällisiä. Näistä kaikista toimista painotalollemme on myönnetty Joutsenmerkin käyttöoikeus.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä tarpeisiisi sopivat painoratkaisut!