Sukukirjat

Kun sukututkimus on vihdoin valmis ja haluat saada ison työn tyylikkäästi ja kestävästi kansien väliin, käänny painotalomme puoleen.

Meiltä saat suku- ja muut kirjapainatukset edulliseen hintaan joko pehmytkantisina tai kovakantisina. Kirjapainomme painattaa haluamasi määrän 10 kappaleesta aina 1000 kappaleeseen saakka. Pyydä tarjous sukukirjan painatuksesta! Toimitilamme sijaitsevat Keuruulla, Otavantiellä, josta palvelemme asiakkaitamme lähes 20 vuoden kokemuksella.

Sukukirjan painatus yksilöllisesti jälkikäsittelyyn saakka

Kirjan painatukseen on useita vaihtoehtoja, jotka varioivat kirjan koosta kuviin, väritykseen, kirjan sidontaan, sekä kannen materiaaliin. Kaikki jälkikäsittelyt tehdään huolellisesti ja kauniisti viimeistelyyn saakka, täysin valmiiksi kirjaksi asti. Eri painotuotteiden lisäksi palveluihimme kuuluvat myös tuotteidemme toimitus ja postitus.

Painatus ja siihen liittyvät palvelut muotoillaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Autamme mielihyvin sinua valitsemaan toiveitasi vastaavat kirjan ominaisuudet, ja halutessasi voimme antaa oman ehdotuksemme sukukirjasi painatuksesta.

Keuruun laatupainon hoidossa sukuhistoriikki-kirjat valmistuvat nopeasti, tasokkaasta työjäljestä kuitenkaan koskaan tinkimättä. Meillä on modernit painokoneet ja taitava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus painotuotteiden toteutuksesta sekä suunnittelusta. Ota yhteyttä soittamalla ja kysy lisää painotuotteista, voit myös pyytää suoraan tarjouksen kätevällä tarjouspyyntölomakkeella.

Kirjapainon hinta on meillä aina edullinen

Sukukirjojen hinta muodostuu muun muassa siitä, valitseeko kirjan pehmytkantisena vai kovakantisena. Myös painomäärä sekä muut ominaisuudet säätelevät myös hintaa.

Laatupainoa painavilla syillä – ota yhteyttä!

Me Keuruun Laatupainossa tarjoamme parhainta painopalvelua kotimaisella osaamisella. Olemme kokeneita tekijöitä, vuosikymmeniä alalla toimineita ammattilaisia. Palvelumme on joustavaa, asiakkaan tarpeisiin mukautuvaa, ja painojälki laadukasta. Tervetuloa painattamaan suku- ja muut kirjat meille!