Rollupit

Rullattavan ripeää mainontaa rollupeilla, tilaa ne edullisesti Keuruun Laatupainolta.
Rollupit valmistuvat Keuruulla sijaitsevassa painotalossamme likimain 20 vuoden kokemuksella, nopeasti ja edullisesti. Tasokas tekninen ja visuaalinen toteutus varmistavat, että rollup nousee pystyyn vaivattomasti ja näyttävästi, missä tahansa oletkin. Rollupin voi pystyttää vaikka oman toimiston edustalle tai messuille näkyvyyttä tehostamaan. Näin yrityksesi takuulla huomataan!

Pyydä tarjous rollupeista tarjouspyyntölomakkeella tai tiedustele lisää tuotteeseen sekä toiveisiisi liittyvistä asioista – soita meille!

Räätälöityjä rollupeja

Rollupeihin on olemassa erilaisia materiaaleja ja kokovaihtoehtoja. Standardikokoinen rollup on kooltaan 80 cm x 200 cm, joka on hyvin suosittu monen asiakkaamme keskuudessa. Kuva- ja painatusvaihtoehdot valitaan asiakkaan toiveiden pohjalta. Meiltä saat aina apua kaikkiin valintoihin, joilla saamme personoitua rollupin juuri sinun tarpeisiisi.

Rollup kulkee kätevästi matkassa ja helpottaa varastointia – ennen kaikkea se edustaa yritystäsi. Rollup on siten varminta teettää painotuotteiden ammattilaisella, Keuruun Laatupainolla. Ota yhteyttä, niin jutellaan toiveistasi!

Rollupin hinta on meillä aina reilu
Olemme tunnettuja tasokkaasta painojäljestä, mutta silti edullisista hinnoista. Rollupin hintaan vaikuttavat koko, materiaalit ja muut ominaisuudet, jotka säätelevät tuotteen valmistusta.

Valmiista tuotteesta toimitukseen

Halutessasi autamme rollupin suunnittelussa. Valmistus tehdään moderneilla painokoneilla, joiden jälki on terävää. Kuten kaikissa painotuotteissamme, olemme huomioineet rollupien valmistuksessa myös ympäristön, sillä käytämme ympäristöystävällisiä menetelmiä sekä materiaaleja.

Muista hyödyntää postituspalvelumme, joka toimittaa valmiit rollupit toimipaikastamme Keuruulta kaikkialle Suomeen. Tutustu niin ikään tarroihin ja muihin painotuotteisiimme. Meidän kautta painatat kaikki yrityksesi mainos- ja markkinointimateriaalit!