Rollupit

Rullattavan ripeää mainontaa rollupeilla, tilaa ne edullisesti Keuruun Laatupainolta.
Tasokas tekninen ja visuaalinen toteutus varmistavat, että rollup nousee pystyyn vaivattomasti ja näyttävästi, missä tahansa oletkin. Rollupin voi pystyttää vaikka oman toimiston edustalle tai messuille näkyvyyttä tehostamaan. Näin yrityksesi takuulla huomataan!

Räätälöityjä rollupeja

Rollupeihin on olemassa erilaisia materiaaleja ja kokovaihtoehtoja. Standardikokoinen rollup on kooltaan 85 cm x 200 cm, joka on hyvin suosittu monen asiakkaamme keskuudessa. Kuva- ja painatusvaihtoehdot valitaan asiakkaan toiveiden pohjalta. Meiltä saat aina apua kaikkiin valintoihin, joilla saamme personoitua rollupin juuri sinun tarpeisiisi.

Rollup standart 85 cm x 200 cm 119€ + alv 24% (painovalmiista aineistosta) Teemme myös halutessasi graafisen suunnittelun.

 

 

Keuruun Laatupaino KLP Oy painaa kaikki tuotteet luontoa ajatellen. Vihreälle toiminnallemme on myönnetty Joutsenmerkki. Suhtaudumme erityisellä huolella kestävään kehitykseen ja huolehdimme siitä, että koko tuotantoprosessin kaikissa vaiheissa noudatetaan ympäristöystävällisiä periaatteita.