Lehdet laadukkaasti Keuruulta

Keuruun Laatupaino KLP Oy painaa hyvälaatuiset ja näyttävät mainoslehdet, asiakaslehdet ja yhdistyslehdet vuosien vankalla kokemuksella. Laadukas painomme sijaitsee Keuruulla, josta käsin palvelemme asiakkaitamme kaikissa vaihtelevissa painotarpeissa.

Painamme laadukkaat mainos-, yhdistys- ja asiakaslehdet, minkä lisäksi hoidamme myös kaikki tarvittavat jälkikäsittelyt, kuten sidonnan tai stanssauksen. Tarvittaessa myös painotuotteiden postituspalvelut hoituvat kauttamme.

Kun painatat lehtesi meillä, tuet ympäristöystävällisiä valintoja

Keuruun Laatupaino KLP Oy pitää kaikessa tekemisessään lähtökohtana luontoa ja ympäristöä kunnioittavia työskentelytapoja. Painamme mainoslehdet, asiakaslehdet ja yhdistyslehdet käyttäen ainoastaan ympäristöystävällisiä materiaaleja ja prosesseja. Emme pidä ympäristöä toisarvoisena – juuri siksi toiminnallemme on myönnetty Joutsenmerkki.

Hyvin painettu yhdistyslehti on kaikin puolin miellyttävä lukea

Painamme yhdistyslehtiä muun muassa koira- ja kissayhdistyksille, ammattiyhdistyksille sekä muille yleishyödyllisille liitoille. Niin ikään useat urheiluseurat ja yliopistot painattavat jäsenlehtiään meillä. Monet hyödyntävät yhdistyslehtien ohella muitakin palvelujamme; esimerkiksi tarrat, flyerit ja rollupit ovat painoltamme paljon tilattuja tuotteita. Käy katsomassa, mitä kaikkea painotalossamme tehdään ja pyydä tarjous vaikka useammasta tuotteesta!

Ota yhteyttä, niin jutellaan sinun yhdistyslehtesi painatukseen liittyvistä toiveista ja muista painoasioista. Asiantunteva henkilöstömme ideoi mielellään kanssasi pienetkin yksityiskohdat, jotka vaikuttavat lehtesi lopputulokseen. Tarvittaessa voimme antaa täysin oman ehdotuksemme lehtesi painatusta varten.

Yhdistysten lehdet vaihtelevat kerholehden tyyppisistä aikakausilehtiin ja tieteellisiin julkaisuihin. Painamme kaiken tyyppiset yhdistyslehdet ja järjestölehdet yksinkertaisemmista toteutuksista vaativiin kokonaisuuksiin. Takanamme on painopalveluiden ammattilaisuutta jo liki kahdelta vuosikymmeneltä, ja tänä päivänä painamme joka päivä tuhansia erilaisia painotuotteita. Voit siis huoletta luottaa painatuksen hoituvan tarkasti ja sujuvasti siten kuin pitääkin. Meillä lehtesi viimeistellään huolellisesti toivomallasi tavalla. Muistathan, että myös postitamme halutessasi lehdet.

Pyydä edullinen tarjous juuri sinun yhdistyslehtesi painatuksesta

Yhdistyslehtien painatus lähtee tarpeidesi kartoittamisesta. Kun lähetät sivuiltamme löytyvän tarjouspyynnön, saat meiltä kilpailukykyisen painotarjouksen nopeasti. Tarjoamme painopalvelut aina mahdollisimman edulliseen hintaan.

Halutessasi voimme olla yhteydessä tarkempien yksityiskohtien osalta, mikäli painatukseen liittyy asioita, joista haluaisit keskustella henkilökohtaisesti. Löydämme varmasti ratkaisun, joka on sopiva nimenomaan sinun yhdistyksellesi.

Painata mainoslehdet, asiakaslehdet ja yhdistyslehdet ammattilaisella

Yhdistyslehti viestii alasi tärkeistä asioista ja tapahtumista tekstein, kuvin sekä muine toteutuksineen. Jokainen yhdistys haluaa tarjota jäsenilleen laadukkaan lehden, jonka painojälki on hyvää ja tarkkaa, jolloin lehteä on miellyttävä sekä helppo lukea. Keuruun Laatupainon avulla varmistat, että näin myös tapahtuu.

Toteutamme asiakkaidemme persoonalliset ratkaisut ja vastaamme kaikkiin yksilöllisiin tarpeisiin. Siksi fiksu valinta on Keuruun Laatupaino KLP Oy, kun haluat laadukkaat mainoslehdet ja asiakaslehdet. Ota yhteyttä, niin kerromme palveluistamme sinulle lisää!