Toiveena kansio tai folderi omaan tyyliin? Keuruun Laatupainosta löydät kansiot ja folderit moneen menoon, esimerkiksi omalla yritysilmeellä ja logolla varustettuna. Käytössämme on erilaisia jälkikäsittelymenetelmiä, joilla saamme aikaan mitä erilaisimpia, viimeisteltyjä lopputuloksia.

Folderit

Folder on kevytrakenteinen versio kansiosta. Folder sulkee kätevästi sisäänsä tärkeimmät asiakirjat ilman turhaa mapitusta. Folder kulkee helposti monessa mukana, esimerkiksi läppärilaukussa, joten se on suosittu ratkaisu järjestyksenhallintaan. Toteutamme folderit toiveen ja tarpeen mukaan. Folderin koko, materiaali, sulkemistapa ja painokuvio toteutetaan toiveen mukaan. Mallistossamme on lukuisia vakiomallisia foldereita, mutta tarpeen mukaan lähdemme toteuttamaan myös erikoisempiakin ratkaisuja. Folder voidaan jälkikäsitellä esimerkiksi laminoimalla.

Kansiot

Kansio sulkee sisäänsä tärkeimmät asiakirjat. Meiltä löydät peruskansiot, sekä vähän erikoisemmatkin ratkaisut. Kun lisäät kansioon oman yritysilmeesi, saat vaikuttavaa, yhtenäistä materiaalia käyttöösi. Annamme mielellämme lisätietoa erilaisista kansiovaihtoehdoistamme.

Pyydä tarjous!

 

Keuruun Laatupaino KLP Oy painaa kaikki tuotteet luontoa ajatellen. Vihreälle toiminnallemme on myönnetty Joutsenmerkki. Suhtaudumme erityisellä huolella kestävään kehitykseen ja huolehdimme siitä, että koko tuotantoprosessin kaikissa vaiheissa noudatetaan ympäristöystävällisiä periaatteita.