Kansiot ja folderit

Toiveena kansio tai folderi omaan tyyliin? Keuruun Laatupainosta löydät kansiot ja folderit moneen menoon, esimerkiksi omalla yritysilmeellä ja logolla varustettuna. Käytössämme on erilaisia jälkikäsittelymenetelmiä, joilla saamme aikaan mitä erilaisimpia, viimeisteltyjä lopputuloksia. Annamme mielellämme oman panoksemme materiaalin tuottamiseen.

Folderit

Folder on kevytrakenteinen versio kansiosta. Folder sulkee kätevästi sisäänsä tärkeimmät asiakirjat ilman turhaa mapitusta. Folder kulkee helposti monessa mukana, esimerkiksi läppärilaukussa, joten se on suosittu ratkaisu järjestyksenhallintaan. Toteutamme folderit toiveen ja tarpeen mukaan. Folderin koko, materiaali, sulkemistapa ja painokuvio toteutetaan toiveen mukaan. Mallistossamme on lukuisia vakiomallisia foldereita, mutta tarpeen mukaan lähdemme toteuttamaan myös erikoisempiakin ratkaisuja. Folder voidaan jälkikäsitellä esimerkiksi laminoimalla.

Kansiot

Kansio sulkee sisäänsä tärkeimmät asiakirjat. Meiltä löydät peruskansiot, sekä vähän erikoisemmatkin ratkaisut. Kun lisäät kansioon oman yritysilmeesi, saat vaikuttavaa, yhtenäistä materiaalia käyttöösi. Annamme mielellämme lisätietoa erilaisista kansiovaihtoehdoistamme.

Tarjouksesta toimitukseen

Keuruun Laatupainosta saat asiantuntevaa painopalvelua ja yksilöityjä ratkaisuja. Ota yhteyttä, niin kerromme, miten toteuttaisimme juuri Sinun tuotteesi – millaisin toimitusajoin, kustannuksin ja yksityiskohdin. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten pääset parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen.