Yrityksen markkinointimateriaalina oiva

Kun mietit tehokasta tapaa jäädä asiakkaasi mieleen, on kalenteri hyvä vaihtoehto. Parempaa mainosmateriaalia saa etsiä – kalenteri toimii yksinkertaisena ja käytännöllisenä vaihtoehtona silloin, kun etsit hyvää keinoa herätellä asiakkaitasi.

Vuosikalenterissa riittää vaihtoehtoja

Viikkokalenteri sopii kiireiseen arkeen. Kun kalenterisi on mallia viikkokalenteri, saat päiviin mahtumaan tapahtumia yksityiskohtaisemmin.

Kuukausikalenteri on esitystavaltaan hieman ylimalkaisempi viikkokalenteriin verrattuna. Useimmille tämä malli sopii mainiosti, sillä se kiteyttää kuukauden tärkeimmät tapahtumat helposti silmäiltävään muotoon.

Taskukalenteri on oiva kalenterimalli, sillä yleensä se kulkee kätevästi mukana arjen riennoissa.

Pöytäkalenteri on sopivasti esillä esimerkiksi työpöydällä.

Seinäkalenteri lienee suosituin tuotteemme sillä sen saa helposti esille moneen paikkaan.

Tarvitsetko apua toteutukseen?

Kalenterin tekemisessä ja suunnittelussa voi alkuun olla hieman haastetta, ellei sellaista ole aiemmin tehnyt. Autamme mielellämme erilaisten vaihtoehtojen kartoittamisessa. Esimerkiksi kierrekalenterin toteutus voi herätellä kysymyksiä, joissa autamme kyllä eteenpäin.

Keuruun Laatupaino KLP Oy painaa kaikki tuotteet luontoa ajatellen. Vihreälle toiminnallemme on myönnetty Joutsenmerkki. Suhtaudumme erityisellä huolella kestävään kehitykseen ja huolehdimme siitä, että koko tuotantoprosessin kaikissa vaiheissa noudatetaan ympäristöystävällisiä periaatteita.