Kalenterit Keuruulta

Keuruun Laatupainosta löydät erilaisia kalenterivaihtoehtoja runsaasti. Kirjapainollamme on runsaasti kokemusta kalenteripainatuksista, joten olethan yhteydessä, jos sinulla on valmista materiaalia painettavaksi, tai jos tarvitset suunnitteluapuamme. Sijaitsemme Keuruulla, Jyväskylän tuntumassa, mutta toimitamme painatukset nopeasti ympäri Suomen.

Kalenteri vuodelle 2021 tai 2022

Kun painatat kalenterisi hyvissä ajoin, on se valmiina jakoon esimerkiksi joulutervehdysten kanssa. Mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä todennäköisempää on, että kalenteristasi tulee seuraavan vuoden ykköskalenteri, jota silmäillään tuon tuostakin.

Vinkkejä oman kalenterin tekemiseen:

Käytä laadukkaita kuvia – pistä peliin myös omaa persoonallista jälkeäsi. Kuvapankeista löydät hyviä kuvia, mutta yhtä hyvin voit hyödyntää omia otoksiasi. Aiheiltaan kuvat voivat olla esimerkiksi yrityksen tuotteita, palveluita tai henkilökuntaa. Tyyli taiteellinen, asiallinen tai vaikkapa rennon humoristinen.

Kalenterin tekemisessä tulee huomioida tekijänoikeudet, tarkasta siis kuvien käyttöoikeus sekä kalenterin laadinnan perusperiaatteet. Nykyisin kalenterin tai almanakan saa julkaista vapaasti, mutta jos kalenterisi sisältää esimerkiksi nimipäiviä, olethan erityisen huolellinen, sillä niiden käytöstä menee erillismaksu. Kun jätät kalenterin toteutuksen meille, voit olla varma toteutuksen huolellisuudesta.

Hyvä kalenteri on yleensä informatiivinen. Kalenteriin voi olla hyödyllistä sisällyttää nimipäivät, viikot, liputuspäivät ja muut juhlapäivät.

Oletko suunnittelemassa kalenteria – tarvitsetko apua toteutukseen?

Kalenterin tekemisessä ja suunnittelussa voi alkuun olla hieman haastetta, ellei sellaista ole aiemmin tehnyt. Autamme mielellämme erilaisten vaihtoehtojen kartoittamisessa. Esimerkiksi kierrekalenterin toteutus voi herätellä kysymyksiä, joissa autamme kyllä eteenpäin.

Vuosikalenterissa riittää vaihtoehtoja

Viikkokalenteri sopii kiireiseen arkeen. Kun kalenterisi on mallia viikkokalenteri, saat päiviin mahtumaan tapahtumia yksityiskohtaisemmin.

Kuukausikalenteri on esitystavaltaan hieman ylimalkaisempi viikkokalenteriin verrattuna. Useimmille tämä malli sopii mainiosti, sillä se kiteyttää kuukauden tärkeimmät tapahtumat helposti silmäiltävään muotoon.

Taskukalenteri on oiva kalenterimalli, sillä yleensä se kulkee kätevästi mukana arjen riennoissa.

Pöytäkalenteri on sopivasti esillä esimerkiksi työpöydällä.

Seinäkalenteri lienee suosituin tuotteemme sillä sen saa helposti esille moneen paikkaan.

Yrityksen markkinointimateriaalina oiva

Kun mietit tehokasta tapaa jäädä asiakkaasi mieleen, on kalenteri hyvä vaihtoehto. Parempaa mainosmateriaalia saa etsiä – kalenteri toimii yksinkertaisena ja käytännöllisenä vaihtoehtona silloin, kun etsit hyvää keinoa herätellä asiakkaitasi. Kalenterin voi varustaa esimerkiksi yrityksesi logolla.

Keuruun Laatupainosta saat kalenterit nopein toimituksin.