Kutsukortit netistä häihin ja muihin juhliin

Kutsukorttien painatus on ehdottomasti paras tapa tiedottaa ystäville, läheisille ja muille osallistujille sinulle tärkeästä tapahtumasta. Olivatpa kyseessä hääkutsukortit tai vaikkapa syntymäpäiväkutsukortit, Keuruun Laatupaino KLP Oy:n digipaino painaa laadukkaat kortit kaikkiin juhliin ja tapahtumiin. Painomme kotipaikkakunta on Keuruu, lisäksi palvelemme asiakkaitamme – kuten yksityishenkilöitä, yrityksiä ja yhdistyksiä koko Suomen alueella.

Painamme kutsukortit tehokkaasti, mutta ympäristön huomioiden

Keuruun Laatupaino KLP Oy:n painotoiminnalle on myönnetty Joutsenmerkki. Painamme kutsukortit niin, että jokaisessa tuotantoprosessin vaiheessa käytetään ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tuotantotapoja. Kustannustehokkaan toimintamme lisäksi Suomen luonnosta välittäminen on yksi yrityksemme lähtökohdista.

Hyvältä näyttävä ja laadukkaasti painettu kutsukortti viestii, että kutsun lähettäjä kunnioittaa viestin vastaanottajaa. Korttien painatus kannattaa teettää kokeneella ammattilaisella – ja juuri sellaista palvelua Keuruun Laatupaino KLP Oy tarjoaa. Painamme esimerkiksi laadukkaat hääkutsukortit asiakkaan persoonallisia toiveita kunnioittaen.

Ota yhteyttä meihin, kun haluat näyttävät kutsukortit ja laadukasta palvelua! Kerromme mielellämme painatusprosessista tarvittaessa lisää.