Monipuoliset painopalvelut Keuruulla

Käytössämme ovat digipainokoneet ja suurkuvatulostimet pienempiin painotöihin. Heidelbergin viisivärisellä painokoneella teemme vaativat ja isommat painotyöt.

Painotyöt ideasta toteutukseen

Keuruun Laatupaino tarjoaa laadukasta ja ympäristöystävällistä painopalvelua Keuruun seudulla, Jyväskylän vieressä. Painotalossa valmistamme kaikenlaiset painotuotteet alusta loppuun nykyaikaisin ja ekologisin menetelmin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kirjapainon ja digipainon palvelut

Painopalveluihimme kuuluvat offset- ja digipaino, jotka tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia. Perinteinen offsetpaino eli kirjapaino on käytetyin painomenetelmä silloin, kun painetaan esimerkiksi julisteita, esitteitä ja tuoteluetteloita. Offsetpainon jälki on laadukasta: väripinnat ovat tasaisia ja väritoisto korkealaatuista. Lue lisää kirjapainosta!

Digipainossa pientenkin painosmäärien toteutus on kustannustehokasta. Tämän nykyaikaisen menetelmän etuja ovat myös lyhyet toimitusajat, joten esimerkiksi käynti- ja kutsukortit sekä personoidut esitteet valmistuvat nopeasti. Digipainossa tiedot siirtyvät täysin digitaalisesti tietovälineestä paperille, eikä painolevyjä tarvita. Lue lisää digipainosta!

Painamisen jälkeen käytettävissäsi ovat kattavat jälkikäsittelypalvelut, joiden myötä painotuote saa lopullisen muotonsa. Voimme jälkikäsitellä painotuotteen haluamallasi tavalla, ja tarjolla on lukuisia eri vaihtoehtoja. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinun tuotteellesi sopivan jälkikäsittelyn.

Jälkikäsittelypalveluitamme ovat esimerkiksi sidonta, stanssaus, lakkaus, laminointi, preeglaus sekä perferointi. Nykyaikaisella painokoneellamme voimme tehdä myös lakkaukset samalla painokerralla kilpailukykyiseen hintaan. Lue lisää jälkikäsittelyn eri mahdollisuuksista!

Postituspalvelut

Halutessasi voimme huolehtia myös painotuotteiden postituksesta. Kauttamme onnistuvat kätevästi esimerkiksi järjestölehtien ja mainosesitteiden postitukset. Lue lisää postituksesta!